Xonia, prima reacție după ce a părăsit competiția Survivor România

Xonia, prima reacție după ce a părăsit competiția Survivor România
Citeste mai mult despre: Xonia, Survivor 2022,
Data publicarii: 21 Ianuarie 2022
Data actualizare: 21 Ianuarie 2022
Visul Survivor România 2022 s-a oprit pentru Xonia în prima săptămână de competiție. Artista a fost nominalizată pentru eliminare de Elena Chiriac și, din păcate, marți seara și-a luat la revedere de la ceilalți concurenți din echipa Faimoșilor. 

Îmi iau la revedere? Nu cred!”, a spus Xonia cu lacrimi în ochi la auzul veștii că trebuie să părăsească competetiția. Imediat după eliminarea ei, pe contul său de Instagram a apărut un mesaj de mulțumire pentru tot cei care au susținut-o: “Vă mulțumim tuturor pentru toate mesajele, voturile și mai ales pentru toată susținerea oferită Xoniei! Din păcate, concursul se încheie aici pentru ea. A demonstrat ca este cu adevarat un survivor și a luptat plină de ambitie și devotament pentru echipa ei”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xonia (@xonia)

Xonia a avut și ea prima reacție pe rețelele sociale, asigurând-și fanii că va urma un live în care le va răspunde la întrebările despre competiție. „My beautiful ones, sunt tare emoționată de câte mesaje am primit din partea voastră. Vreau să vă mulțumesc încă odată tuturor că îmi sunteți alături! În curând o să ajung și eu acasă și aș vrea să îmi lăsați întrebările voastre la care eu vă voi răspunde într-un live pe Instagram!”.


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies