Denis Hanganu, primele declarații despre echipa de producție a serialului „Clanul”: „E o onoare”

Citeste mai mult despre: Clanul, Denis Hanganu,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 17 August 2022
Data actualizare: 31 August 2022
„Clanul” este serialul care va ține publicul cu sufletul la gură în fiecare episod! Acesta va avea premiera în toamnă, dar nu înainte de a face cunoștință cu personajele. Iată ce spune Denis Hanganu despre rolul lui în producție, despre echipa din care face parte, dar și despre schimbările care au venit la pachet cu întruchiparea unui nou personaj!

Denis Hanganu este unul dintre cei mai iubiți actori de la noi din țară. Acesta face parte din cel mai nou serial de la ProTV și VOYO, fiind extrem de încântat de rolul pe care îl va avea de interpretat. Înainte de a avea premiera, el a oferit un interviu exclusiv în cadrul căruia a vorbit despre cele mai importante aspecte ale producției.

„E o chimie foarte bună. Mai bună n-a fost vreodată, indiferent de seturile în care am fost anterior. Îi cunosc aproape pe toți, pe unii îi cunoșteam de dinainte. E foarte ok! Lucrez, tind să cred și am încredere când spun asta, cu una dintre cele mai bune echipe de producție și de filmare, cu oameni foarte talentați, cu actori foarte talentați, cu nume mari din industrie, ceea ce e o onoare și pentru mine. Vreau să cred că mă străduiesc și îmi aduc aportul de plus valoare în fiecare zi. E minunat! Ne înțelegem bine și sper ca lucrurile să continue pe făgașul acesta și de acum încolo”, a declarat el. 

În plus, actorul a menționat că personajul pe care îl va interpreta reprezintă o adevărată provocare pentru el, fiind pentru prima dată când abordează un look cu totul diferit de cel cu care și-a obișnuit fanii.

„Reprezintă o provocare și o bucurie în același timp. Până acum am fost selectat datorită unei tipologii de băiat frumușel, cumva un model pentru tipul acesta de relaționare cu doamne, domnișoare. Oricât ai încerca să fugi, nu reușești. (...) O parte a acestei provocări o reprezintă chiar această transformare de look. O recunosc și o asum! E o provocare pe bune, eu nu mă recunosc!”, a mai spus el. 

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies