Marian Olteanu, primele detalii din culisele serialului „Clanul”: „Personajul meu este foarte ager”

Citeste mai mult despre: Clanul, Marian Olteanu,
Data publicarii: 17 August 2022
Data actualizare: 31 August 2022
Serialul „Clanul”, difuzat din toamnă la PRO TV, îi va ține pe toți cei de acasă în suspans în fața micilor ecrane. Marian Olteanu, unul dintre personaje, a vorbit despre experiența pe platourile de filmare

Marian Olteanu se numără printre personajele prezente în cel mai așteptat serial din această toamnă. Actorul a vorbit, în cadrul unui interviu exclusiv PRO TV PLUS, despre experiența pe platourile de filmare, dar și despre colegii săi: „Pe câțiva îi știam, cu câțiva am lucrat. Mă simt foarte bine”

Actorul a recunoscut, de asemenea, că personajul pe care îl joacă este dual și foarte diferit de ceea ce reprezintă el ca om: „Când am citit prima oară scenariul, am avut o reacție destul de viscerală, în sensul că am început să râd pentru că este destul în afara mea, să zic. 

Este foarte ager (personajul), îi merge mintea foarte repede, este foarte inteligent. Sper să țină cu el (publicul), dar la început nu știu ce părere o să-și facă. Este foarte dual”, a dezvăluit Marian Olteanu.

În timpul liber, după filmări, Marian încearcă pe cât posibil să se ocupe de pasiunile sale. Actorul a precizat că este un mare iubitor de sport, printre activitățile sale numărându-se înotul și boxul.

„În general îmi place să fac sport, dar cu programul ăsta destul de încărcat, cu filmări și cu spectacole, nu prea mai am timp, dar ar fi înotul și boxul”, a mai spus actorul.

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN INTERVIUL DE MAI SUS
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies