Șerban Pavlu, dezvăluiri despre rolul său din „Clanul”. Cum îl descrie pe Comisarul Costoiu

Citeste mai mult despre: Șerban pavlu, Clanul,
Data publicarii: 30 August 2022
Data actualizare: 31 August 2022
„Serialul „Clanul” va putea fi urmărit începând din această toamnă pe PRO TV și în avans cu o săptămână pe VOYO. Producția aduce în fața celor de acasă o poveste plină de suspans și actori de excepție, printre aceștia numărându-se și Șerban Pavlu, care a vorbit în cadrul unui interviu exclusiv despre personajul lui. 

Șerban Pavlu, unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori de la noi din țară, face parte din superproducția „Clanul”, care va fi în curând difuzată pe PRO TV și pe VOYO. În cadrul unui interviu exclusiv, actorul a dezvăluit câteva detalii despre colegii săi, dar și despre rolul pe care îl are.

„Noii colegi de set nu sunt chiar atât de noi, dar pe lângă plăcerea de a mă reîntâlni cu Mădălina Craiu și Sergiu Costache, cu care am mai lucrat și cu rezultate foarte bune, mă bucur cel mai mult de George Mihăiță și Carmen Tănase”, a spus Șerban Pavlu.

Cât despre personaj, actorul a detaliat faptul că nu îl reprezintă și în viața reală: „De data asta sunt de partea legii, există o latură obsesivă a personajului care îmi place foarte mult și care nu mă reprezintă în viață. Cred că asta a fost cea mai dificilă parte”, a mai spus Șerban Pavlu.

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies