Te mai poți ascunde când fiecare pas adaugă o nouă minciună realității tale? De la 20:30, începe un nou episod din CLANUL!

Te mai poți ascunde când fiecare pas adaugă o nouă minciună realității tale? De la 20:30, începe un nou episod din CLANUL!
Citeste mai mult despre: Clanul, Bebe Macelaru, serial Clanul,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 28 Noiembrie 2022
Data actualizare: 28 Noiembrie 2022
”Ți-am dus grija”. O propoziție simplă pe care Mircea i-o va spune diseară lui Tătuțu, dar care arată starea constantă a personajelor din serialul fenomen al momentului. 

În timp ce Luminița se îngrijorează pentru viața fiului ei, Tătuțu pentru David pentru a nu fi prins de Costoiu, Comisarul pentru Tudor știind că l-a aruncat în brațele mafiei, cei doi tineri, David și Tudor, au învățat să trăiască cu pericolul deasupra capului și cu teama că orice zi poate fi ultima din planul lor. 

În această seară, pe Tudor îl așteaptă unul dintre cele mai dure teste de până la acest moment. Se pare că Mircea îl suspectează tot mai tare că el ar fi cârtița care îl aduce pe Costoiu mereu în coasta lor: ”Prea multe belele. L-ai primit în casă. Un gabor răsucit”. Bebe nu este la fel de sigur, ba chiar știe de ce nu pare deloc plauzibil: ”O cârtiță bună e aia care-ți dă cel mai puțin în cap că-i cârtiță”. Oare va reuși iar Tudor să scape de orice fel de pericol? Sau ăsta va fi punctul de cotitură?

Cam aceleași discuții le va purta Tătuțu și cu David, tânărul asumându-și pericolul de a fi prins de Comisar. Însă cel care l-a protejat toată viața va încerca să-l liniștească și acum: ”Numai amândoi putem să-l facem”. În mintea lui David se află și relația cu Ilinca, pe care a îndepărtat-o tot mai mult. Așa că a venit momentul să facă noi pași pentru a se reapropia de tânără. Oare mai este loc de mai mult?

Magda e decisă să oprească relația șoferului ei cu Vera, iar cu fiecare episod face noi pași în acest sens. Diseară, îl va aborda direct pe Tudor și îi va spune ce gândește: ”Nu mai face pe miratu. Înțeleg că nu poți să o refuzi pe fata lui Șefu când se dă la tine”. 

Au mai rămas doar trei episoade până la finalul primului sezon. Diseară, de la 20:30, pe PRO TV se scrie capitolul cu numărul unsprezece al unei povești extrem de puternice în care cu fiecare clipă se poate observa cum pericolul este tot mai mare. 

Episodul poate fi urmărit în avans pe VOYO

CLANUL - Sângele frate nu te face!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!