Alexia Talavutis - de la auditii in “La-La Band”

Alexia Talavutis - de la auditii in La-La Band
Data publicarii: 04 Iulie 2011
Data actualizare: 22 August 2011
Canta de cand se stie, asculta R&B, gosspel si jazz, iar mama a fost cea care i-a indrumat pasii spre muzica. Alexia Talavutis a participat, de-a lungul celor 20 de ani de viata, la nenumarate auditii, a inceput o cariera muzicala solo, iar acum face parte din trupa “La-La Band”, cel mai nou proiect MediaPro Music.

Experienta pe care o traiesc alaturi de colegii mei din “La-La Band” este una inedita. Pana acum am avut parte numai de proiecte solo si ma fascineaza ideea ca suntem o gasca de "nebuni"  cu personalitati diferite si care sa se completeaza una pe alta”, spune Alexandra.

In absolut toate inregistrarile din copilarie tanara canta si dansa si credea ca fara muzica nu ar fi ea. “Sound-urile mele preferate sunt R&B, jazz si gospel. Mama mi-a dezvoltat cultura muzicala inca de mica, nelipsind de la nici o auditie muzicala”, spune Alexia.

Cu o cariera muzicala solida in spate, cu aparitii pe scenele lumii, Alexia este gata sa dea lovitura, alaturi de ceilalti 19 colegi ai sai, cu “La-La Band”. “Fac televiziune de la 6 ani, am lucrat si in radio, am participat la foarte multe festivaluri nationale si internationale de muzica, cel mai important premiu fiind trofeul "Premio Assolutto " obtinut la Festivalul Di Maiori din Italia. O alta experienta a fost participarea la Ploaia Stelutelor, unde am cantat piese ce apartin cantaretei Kylie Minogue”.

Amanunte haioase din viata Alexei Talavutis pot fi urmarite si pe blogul trupei “La-La Band”, http://lalaband.blogspot.com/, unde de asemenea poate fi auzita melodia “Stage of Joy”.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies