Gheorghe Visu revine la ProTV, intr-un rol care te va surprinde. "N-am mai jucat niciodata acest gen de personaj!"

Gheorghe Visu revine la ProTV, intr-un rol care te va surprinde. N-am mai jucat niciodata acest gen de personaj!
Citeste mai mult despre: Pariu cu viata, Gheorghe Visu,
Data publicarii: 22 Mai 2012
Data actualizare: 22 Mai 2012
Afla despre ce rol e vorba.

Gheorghe Visu joaca o bruta in “Pariu cu viata”, serial care ajunge la finalul sezonului 2 pe 28 mai la PRO TV de la ora 20.30 si in avans pe www.voyo.ro de la ora 10.30.

Dupa ce telespectatorii l-au urmarit in rolul savuros al lui Statica din productiile "Inima de tigan", "Regina", “Mostenirea” si “State de Romania”, Gheorghe Visu a revenit pe micile ecrane in rolul lui Dragoslav, un personaj negativ foarte dur si crud.

Sarbul Dragoslav ajunge in actiunea serialului “Pariu cu viata” prin intermediul lui Johnny Camataru (Catalin Catoiu), fiind unul dintre partenerii de afaceri murdare al acestuia. Are mai multe identitati false, insa in Romania isi spune Dragoslav.


Dupa <<State de Romania>> am facut o pauza care mi-a prins destul de bine. Am facut mici exceptii, am avut cateva zile de filmare pentru doua lungmetraje, iar acum m-am intors si la televiziune si la teatru. La televiziune cu rolul din “Pariu cu viata”.

E un gen de personaj pe care nu l-am mai jucat, o sa interpretez un personaj deloc simpatic, asa cum am fost pana acum. Din contra, e o bruta si o sa fac tot posibilul sa joc o bruta.

Ma bazez cu totul pe propunerea regizorala pana voi avea si eu aportul meu in conturarea personajului. Asa ca, sunt putine lucrurile pe care le pot spune acum”, marturiseste Gheorghe Visu.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!