I s-a implinit un vis mai vechi! Radu Valcan: "Adela ma sustine, inca de cand am primit propunerea"

I s-a implinit un vis mai vechi! Radu Valcan: Adela ma sustine, inca de cand am primit propunerea
Citeste mai mult despre: Radu Valcan, Adela Popescu, teatru,
Data publicarii: 23 Ianuarie 2012
Data actualizare: 23 Ianuarie 2012
Radu Valcan, interpretul lui Tudor din serialul “Pariu cu viata”, care revine din 6 februarie la PRO TV va debuta in teatru cu spectacolul “Primavara la Roma a Doamnei Stone”, in regia Lianei Ceterchi, la Teatrul Mic, acolo unde repeta de doua luni.

Este o experienta pe care mi-am dorit-o, inca ma acomodez cu senzatia pe care o ai pe scena, este un mod de lucru diferit de cel din televiziune. Consider ca e foarte important sa inveti tot timpul si in toate domeniile. Premiera va avea loc in februarie, speram la inceputul lunii. Este o onoare pentru mine sa particip la repetitii alaturi de actori cu experienta, de la care am numai de invatat: Dana Dembinski, Oana Albu, Mihaela Radescu, Stefan Lupu, Petrica Moraru etc. Personajul meu este unul dintre tinerii italieni ai Romei, ce se invart in inalta societate, in cautare de faima si bani”.

Radu este sustinut de iubita lui, Adela Popescu, care merge impreuna cu el la repetitii ori de cate ori timpul ii permite: “Adela m-a sustinut inca de la inceput, de cand am primit aceasta propunere”.

Radu isi imparte timpul intre repetitiile de la Teatru Mic si filmarile pentru sezonul 2 al serialului “Pariu cu viata”: “Este un ritm alert, dar m-am obisnuit. Fanii serialului vor fi surprinsi si vor avea seri pline de adrenalina, cu siguranta. Ce pot sa dezvalui despre personajul meu, Tudor este ca i se complica putin existenta ca si celorlalte personaje”, adauga Radu Valcan.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies