In "Las Fierbinti" se imput lucrurile: "Incalta-te odata, ma umpli de putoare. Poftim, de la duhoare s-a sinucis un mar". VIDEO

In  Las Fierbinti  se imput lucrurile:  Incalta-te odata, ma umpli de putoare. Poftim, de la duhoare s-a sinucis un mar . VIDEO
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti,
Data publicarii: 26 Noiembrie 2012
Data actualizare: 26 Noiembrie 2012
Pe 29 noiembrie, de la 20.00, ai un episod special din "Las Fierbinti", in care primarul Vasile devine un tiran si, ajutat de Dalida (Ecaterina Tugulea) si Robi (Leonid Doni), va interzice alcoolul si desfraul in sat, din dorinta de a face din Fierbinti un exemplu pentru intreaga tara.

In visul lui, despotul Vasile este holtei, asa ca o alege drept soata pe frumoasa Gianina.

Bineinteles ca aceasta nu vrea, iar Robi are misiunea s-o pazeasca, insa Gianina e rapita chiar de sub nasul lui. Explicatia: "Am fost lovit de-o apriga maciuca, ma doare capul si parca vad in ceata. Ce ora este? Este dimineata?"

Primarul Vasile, minte agera, isi da seama imediat ca e victima unui "puci": "Deci cineva incearca sa mi se-mpotriveasca. Simt furia cum creste, incepe sa orbeasca, mi se-nclesteaza pumnii, imi vine sa omor", spune el furibund, tragand adanc aer in piept, pentru ca apoi sa-si continue cuvantarea: "Si-ncalta-te odata, ma umpli de putoare, tu nu cunosti sapunul, mirosi ca un dihor. Poftim, de la duhoare s-a sinucis un mar"."Las Fierbinti", episod special joi, 29 noiembrie, ora 20:00.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies