Astazi, de la 20:30, Aspirina se marita, iar Giani isi pierde talentul la combinatii, intr-un nou episod al serialului "Las Fierbinti"

Citeste mai mult despre: Las Fierbinti, Aspirina, Giani,
Data: 03 Aprilie 2014
Daca e joi, tara o arde din nou pe comedie la ProTV, intr-un nou episod din serialul "Las Fierbinti", care vine cu trei situatii de criza ce pun stapanire pe Fierbinti.

Celentano (Adrian Vancica) si Firicel (Cuzin Toma) au parte de un adevarat soc atunci cand Aspirina (Mirela Oprisor) le marturiseste ca e hotarata sa se marite si sa se faca femeie de casa.

Cea mai mare temere a lui Giani (Costi Dita) e pe cale sa devina realitate. Dupa ce realizeaza ca nu ii mai iese nicio combinatie, Giani se gandeste ingrozit ca s-ar putea sa fie nevoit sa se apuce sa... munceasca.

Iar Rapidoaica (Maia Morgenstern) il cheama degraba pe politistul Robi (Leonid Doni) cu care vrea sa faca reconstituirea unei tentative de viol, dar nu oricum, ci cat mai realist.

Daca se va marita Aspirina, daca Giani isi recapata talentul la combinatii si cine a vrut sa o violeze pe Rapidoaica, afli joi, intr-un nou episod "Las Fierbinti".

FULLSCREEN
las fierbinti nunta combinatii
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO