Se pune la cale marea evadare din "Las Fierbinti", pe o pluta purtata in larg de papusi gonflabile: VIDEO

Se pune la cale marea evadare din  Las Fierbinti , pe o pluta purtata in larg de papusi gonflabile: VIDEO
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti,
Data publicarii: 26 Noiembrie 2012
Data actualizare: 26 Noiembrie 2012
Starurile din "Las Fierbinti" se reunesc intr-o productie de exceptie si ii aduc pe romani in "Statele Unite ale Veseliei", ca doar nu degeaba "au ars-o pe comedie" tot anul. Pe 29 noiembrie, de la 20.00, ai un episod special.

Imaginatia nu va cunoaste limite in lumea fantastica ce ia nastere in visul primarului Vasile, astfel ca acesta va deveni, pret de o ora si jumatate, un tiran care, ajutat de Dalida (Ecaterina Tugulea) si Robi (Leonid Doni), va interzice alcoolul si desfraul in sat, din dorinta de a face din Fierbinti un exemplu pentru intreaga tara.

Revoltati, satenii isi gasesc speranta in Celentano (Adrian Vancica), cel care devine un adevarat erou eliberator fierbintean. Mai slabi de inger, unii ca Firicel si sotia lui nu suporta regimul dur al despotului Vasile si pun la cale evadarea din sat.

Mos Peleus a construit cu mainile lui pluta pentru marea evadare a lui Firicel din Fierbinti. A folosit pentru asta inclusiv papusile lui gonflabile: "Dragele mele, va las in grija lui. Sa le feriti de ace, de brice si de cui", a fost ultimul gand al lui Mos Peleus pentru "iubitele" lui de cauciuc."Las Fierbinti", episod special joi, 29 noiembrie, ora 20:00.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies