100.000 de romani si-au facut buletin de Las Fierbinti. Intra sa dai si tu testul!

100.000 de romani si-au facut buletin de Las Fierbinti. Intra sa dai si tu testul!
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti, Buletin de Las Fierbinti,
Data publicarii: 11 Noiembrie 2013
Data actualizare: 11 Noiembrie 2013
In fiecare roman sta pitit un fierbintean nebun! Odata cu lansarea celui de-al patrulea sezon al celui mai de succes serial romanesc al ultimilor 10 ani, orice roman poate avea buletin de “Las Fierbinti”!

Asta pentru ca noua campanie lansata de echipa ProTv genereaza celor care intra pe pagina dedicata, buletindelasfierbinti.protv.ro, un adevarat buletin cu care poate intra toamna aceasta in cea mai nebuna gasca.

Cei care acceseaza pagina buletindelasfierbinti.protv.ro trebuie sa isi aleaga unul dintre cele 9 personaje fierbintene cu care va da un test pentru obtinerea buletinului.

Fiecare test contine 3 intrebari video adresate de personajul ales, cu mai multe variante de raspuns “Las Fierbinti style”. La final, dupa parcurgerea testului, se genereaza un buletin personalizat cu care “fierbintenii” se pot lauda apoi pe Facebook.

Intra ACUM pe http://buletindelasfierbinti.protv.ro/ - cu cine dai testul?

Aceasta este a doua campanie digitala din 2013 lansata de Pro Tv dupa “LIKE Fierbinti”– primele episoade din istorie cu final decis de fani in functie de numarul de like-uri (likefierbinti.protv.ro).

Cel de-al patrulea sezon al super serialului de comedie “Las Fierbinti” revine la Pro Tv de joi, 3 octombrie, de la ora 20.30.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!