Ce inseamna show-ul Gospodar fara pereche in cifre: 10 gospodari sunt pregatiti sa spuna DA si sa renunte la burlacie

Ce inseamna show-ul Gospodar fara pereche in cifre: 10 gospodari sunt pregatiti sa spuna DA si sa renunte la burlacie
Data publicarii: 07 Septembrie 2017
Data actualizare: 07 Septembrie 2017
Luni, 11 septembrie, de la 20:30, Anamaria Prodan Reghecampf aduce in prim plan la PRO TV povestile pline de intriga ale gospodarilor care au pornit in cautarea perechii perfecte, cu care viseaza sa-si intemeieze familii frumoase si numeroase! 

De la citirea scrisorilor primite de la femei la cunoasterea lor si la aventurile prin care trec in fiecare gospodarie, barbatii care participa la emisiunea Gospodar fara pereche sunt cu un pas mai aproape de insuratoare. 

Ce inseamna show-ul Gospodar fara pereche in cateva cifre?

10 gospodari sunt pregatiti sa spuna “DA” si sa renunte la burlacie. Insa pana acolo e drum lung si cu obstacole, trebuie sa-si cunoasca jumatatea, sa aiba rabdare, sa o cucereasca, sa o placa familia... e mult de munca pana la insuratoare!

Gospodarii fara pereche au varste cuprinse intre 23 si 49 de ani

Peste 100 femei si-au dorit sa participe la emisiune si s-au inscris prin telefon sau pe site-ul gospodarfarapereche.protv.ro.

10 gospodarii diferite, 10 tipuri diferite de traditii, 10 judete diferite (Alba, Arad, Bihor, Botosani, Brasov, Buzau, Galati, Hunedoara, Iasi si Suceava)

Numai pentru editia Gospodar fara pereche care va fi difuzata la PRO TV pe 11 septembrie, de la 20:30, Anamaria si echipa de productie a parcurs aproximativ 3.000 de kilometri prin tara, cu 4 masini, dintre care un microbuz si o masina de teren, cu ajutorul careia echipa de productie ajungea in destinatiile mai greu accesibile. Intreaga deplasare s-a intins pe parcursul a 15 zile consecutive.

Anamaria Prodan Reghecampf se trezea in fiecare dimineata la 06:00, iar pana la 09:00 era pregatita pentru filmare, imbracata, machiata, coafata si plina de energie.

Gospodar fara pereche debuteaza luni, imediat dupa Stirile PRO TV de la 19:00. In editia de pe 11 septembrie, telespectatorii vor urmari aventurile Anamariei acasa la cei 10 gospodari, dar si reactiile acestora atunci cand vor citi scrisorile primite de la femei si momentul in care se vad pentru prima oara.

Gospodar fara pereche – Hai sa facem dragostea... rurala!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies