Emotii si curiozitate in prima editie Gospodar fara pereche! Vezi aici cele mai tari momente VIDEO

Emotii si curiozitate in prima editie Gospodar fara pereche! Vezi aici cele mai tari momente VIDEO
Citeste mai mult despre: Gospodar fara pereche, ProTV,
Data publicarii: 11 Septembrie 2017
Data actualizare: 11 Septembrie 2017
Anamaria Prodan Reghecampf a adus in prim plan la PRO TV povestile pline de intriga ale gospodarilor care au pornit in cautarea perechii perfecte, cu care viseaza sa-si intemeieze familii frumoase si numeroase! 

In prima editie a show-ului Gospodar fara pereche, fermierii au citit scrisorile de la pretendente, au urmarit filmulete primite de la acestea si si-au dat cu parerea despre felul in care acestea le sunt sau nu pe plac. Anamaria ii aduce mai aproape cu un pas de insuratoare, dar se pare ca nu toti sunt usor de multumit.

Tot in prima editie, telespectatorii s-au delectat cu aventurile de care Anamaria a avut parte atunci cand a cutreierat meleagurile tarii pentru a ajunge la gospodarii ei. Reactiile barbatilor au fost mai mult decat neasteptate atunci cand si-au vazut pretendentele.

Emotiile sunt prezente in fiecare editie Gospodar fara pereche. Daca acum au fost exrem de curiosi sa vada cine le-a scris, in editia urmatoare, acestia abia isi vor putea stapani entuziasmul primelor intalniri.

Vezi aici cele mai tari momente VIDEO

Gospodar fara pereche – Hai sa facem dragostea... rurala!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies