Primele eliminari, momente incendiare si discutii in contradictoriu la Gospodar fara Pereche

Primele eliminari, momente incendiare si discutii in contradictoriu la Gospodar fara Pereche
Citeste mai mult despre: Gospodar fara pereche, ProTV,
Data publicarii: 16 Octombrie 2017
Data actualizare: 16 Octombrie 2017
Pentru ca fetele sunt din ce in ce mai aproape de inimile gospodarilor, iar lupta este stransa, acestea apeleaza la toate armele pentru a le intra in gratii barbatilor.

Lupta pentru inimile gospodarilor devine din ce in ce mai stransa, iar fetele fac tot ce le sta in putinta pentru a le intra in gratii barbatilor. Ultima editie a emisiunii a fost plina de momente tensionate, strategii si discutii in contradictoriu, insa fetele au avut grija sa arate ca stiu sa fie si feminine.

Gospodarul Ion Cucu a fost primul care a trebuit sa trimita una dintre fete acasa, iar decizia lui a luat-o prin surprindere pe Ionela, care spera ca ea sa fie cea care ramane alaturi de el.

La stana lui Bogdan Nastase discutiile in contradictoriu dintre gospodar si fete au facut-o pe Flori sa ia decizia de a pleca acasa, iar Alina si Bogdan au avut parte de o intalnire romantica.

In Cihei, la gospodaria lui Vasile Nichita, satula ca barbatul sa ii dea mai multa atentie rivalei sale, Sava a hotarat sa isi arate latura feminina: a renuntat la haine in incercarea de a-l impresiona pe gospodar.

In varf de munte, acasa la Marin Cazan, intre el si Marcela pare sa se lege o idila. Au plecat impreuna la ceas de seara, insa Julieta a remarcat lipsa lor si a incercat sa afle toate detaliile despre escapada.

In ceea ce il priveste pe Liviu Lionte, aventura lui abia incepe! Dupa ce le-a cazat pe fete in camere separate, barbatul a avut grija sa le arate cum merg treburile la el in gospodarie si a inceput deja sa le supuna unor teste.

Discutiile in contradictoriu dintre fetele lui Alexandru Abramiuc continua, insa Lili si Andreea au avut timp si de timp relaxare: i-au spalat masina lui Alexandru si au facut show sexy!

Luni, la 20:30, o noua editie Gospodar fara pereche duce mai departe povestile fermierilor pe care Anamaria Prodan Reghecampf i-a petit.

Gospodar fara pereche – Hai sa facem dragostea... rurala!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies