S-au încins spiritele la Gospodar fără pereche

S-au încins spiritele la Gospodar fără pereche
Citeste mai mult despre: Gospodar fara pereche, conflicte, gospodari,
Autor: Redactia
Data publicarii: 02 Octombrie 2018
Data actualizare: 02 Octombrie 2018
Ieri seară gospodarii au pus fetele la treabă și nu s-au lăsat până nu le-au făcut cunoștință cu adevăratul trai la țară. Alin Bobină, Dorin Nacreală, Dan Dicu, Sergiu Pop și frații Boar au fost în centrul atenției, încercând să îndrume fetele, să le ajute și să le familiarizeze cu preferințele lor. Spiritul de competiție și-a făcut simțită prezența, iar lupta pentru un loc în inima gospodarilor a început să devină din ce în ce mai aprigă!
Adina face tot ce îi stă în puteri pentru a-l cuceri pe Vasile Boar! După ce aceasta a avut grijă să îi calce tricoul, cei doi s-au sărutat cu adevărat pentru prima dată! „Când m-a sărutat Vasile, am simțit fluturi în stomac!”, a declarat Adina.

Celelalte trei fete nu și-au putut ascunde gelozia, astfel s-a iscat o nouă ceartă din care au ieșit scântei! Nici Adrian Boar nu iese în pierdere! Chiar dacă fetele sale, Elena și Adina, au râs de el când a vrut să le învețe să coasească, Adrian și-a găsit alinarea flirtând cu Amalia, una dintre pretendentele la inima lui Vasile.

Alin Bobină a avut grijă ca Simona și Laura să facă puțină mișcare! El le-a pus să prindă un cocoș, iar eforturile fetelor au compensat cu un antrenament dur la sala de sport! Dan Dicu a avut parte de un moment de liniște în mijlocul naturii alături de Mihaela. În curtea sa, însă, certurile nu au contenit, iar Elena nu a vrut să renunțe la răutățile legate de Rodica, oricât de frumos i s-a vorbit. Tensiunea creată de Elena devine din ce în ce mai greu de gestionat de către Dan.

Acasă la Dorin Nacreală, Alexandra și Geanina nu prea au făcut față sarcinii de a mulge vaca. Drumul până la vacă, prin noroi, le-a demoralizat complet și au preferat să râdă în loc să își dea interesul. Sergiu Pop a pășit mândru în gospodărie alături de Samira, Angelica și Georgiana. El le-a învățat să culeagă legume din solariile sale și le-a pus să curețe porumb. Cele trei fete au profitat de acest timp pentru a sta la șuetă și a vorbi despre Sergiu.

Anamaria Prodan Reghecampf a ajuns în gospodăria lui Marin, fostul gospodar de anul trecut, pentru a vedea de ce nu este în apele sale. Acesta i-a povestit că relația cu Marcela a luat sfârșit: „Mai bine singur decât cu o femeie cu care nu te poți înțelege!”, declarat Marin. Anamaria a căutat-o și pe Marcela pentru a vedea care este și punctul ei de vedere referitor la despărțire: „Așa a fost să fie, eu am încercat!”, a declarat aceasta.

Aventurile gospodarilor și ale potențialelor gospodine continuă săptămâna viitoare, când vom descoperi ce se mai întâmplă cu Tomiță și ce strategii folosesc fetele pentru a ajunge la inima celor mai harnici gospodari.

Hai să facem dragostea rurală!

Gospodar fără pereche poate fi urmărit și pe protvplus.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies