Diana Simona, blonda sexy de la Gospodar fară pereche, are o fiica ce îi seamănă perfect. Cele două par surori

Diana Simona, blonda sexy de la Gospodar fară pereche, are o fiica ce îi seamănă perfect. Cele două par surori
Autor: Redactia
Data publicarii: 05 Mai 2020
Data actualizare: 28 Mai 2022

Diana Simona Andrieș a fost una dintre cele mai dezinhibate concurtente de la “Gospodar fară pereche”. Blonda sexy și senzuală a încearcat să îl cucerească pe gospodarul” Tudor Bogdan și a apelat la toate armele de seducție pe care le are în dotare.  Diana l-a surprins însă in emisiune pe Tudor cu informația că este mama unei fetițe. Gospodarul și-ar fi dorit o parteneră fară... obligații.

În vârstă de 30 de ani, Diana este de profesie cântăreață. Concurenta de la Gospodar fară pereche postează adesea imagini pe rețelele de socializare din spectacolele sale. "Am voce și îmi place să cânt. Îmi place să fac curățenie și să călătoresc", spune Diana.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dupa atâta aglomeratie ..hai sa bem????????????

O postare distribuită de Diana Simona (@simonicadiana) peVezi si: Rose, mulatra de la Gospodar fără pereche, are o fiică adorabilă. Cum arată micuța

În fața camerelor tv, Diana nu are nicio reținere: este lipsită de inhibiții, face glume cu tentă sexuală și e în stare de orice să își atingă scopul.

Puțini stiu însă un detaliu din viața sa personală: Diana este mămica unei fetițe superbe, care îi seamănă perfect. Cele două au realizat un pictorial împreună și au primit o mulțime de complimente.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La multi ani ..multi ani sanatosi langa cele mai scumpe fiinte din viata unui om..copiii!❤️????????????????

O postare distribuită de Diana Simona (@simonicadiana) pe

Vezi mai multe imagini în GAERIA FOTO de mai jos:

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies