La tv a făcut pe gospodina, dar în realitate are alte preocupări. Ce profesie are tânăra care l-a cucerit pe Andrei Bivolan

La tv a făcut pe gospodina, dar în realitate are alte preocupări. Ce profesie are tânăra care l-a cucerit pe Andrei Bivolan
Autor: Redactia
Data publicarii: 07 Mai 2020
Data actualizare: 29 Iunie 2020

Andrei Bivolan, „gospodarul” care s-a ales cu porecla de „Maluma de România” după apariția sa în show-ul de la Pro TV, este mândru de partenera cu care a rămas la finalul emisiunii. 

Alexandra Mitruț, cunoscută drept "Lola" în emisiune",  este una dintre cele mai frumoase concurente din sezonul trei. In plus, nu s-a dat bătută nici când a fost vorba de făcut treabă în gospodărie. Deci, frumoasă și gospodină în același timp!

Deși este de profesie model și se mândrește chiar și cu un concurs de frumusețe câștigat – Miss Litoral, Alexandra nu s-a lăudat cu aceste lucuri la Gospodar fară pereche. Tânăra a pus mâna la treabă și l-a cucerit pe Andrei Bivolan atât cu calitățile fizice, cât și cu talentele din gospodărie.


 

Alexandra are un trup demn de îngerașii Victoria’s Secret. Tânăra a defilat adesea în costum de baie la diverse prezentări de modă. 

Sursa foto: Instagram/ Facebook

Vezi mai multe imagini cu Alexandra Mitruț de la Gospodar fară pereche în GALERIA FOTO de mai jos:

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies