Valerica și Biagio, cel mai romantic cuplu de la „Gospodar fără pereche”. Cum arată viața lor în prezent

Valerica și Biagio, cel mai romantic cuplu de la Gospodar fără pereche . Cum arată viața lor în prezent
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 19 August 2021
Data actualizare: 19 August 2021
Povestea de dragoste dintre Biagio Scrofani și Valerica Croitoru s-a înfiripat după ce au participat în sezonul 3 al emisiunii „Gospodar fără pereche”, unde italianul își căuta jumătatea. 

După 1 an de relație, cei doi par mai fericiți ca niciodată și împărtășesc cu prietenii fotografii pline de romantism pe rețelele sociale. 

Valerica a lăsat Capitala pentru viața la țară și îl ajută pe Biagio cu afacerea pe care acesta a dezvoltat-o la Târgu Frumos.


La „Gospodar fără pereche”, el s-a prezentat ca fiind unul dintre cei mai mari producători de usturoi din zona Moldovei. Însă, pe lângă usturoi, gospodarul mai cultivă și multe alte legume și verdețuri. 

Valerica le arată adesea prietenilor ce bunătăți face din roada culeasă. *(vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

În București, Valerica lucra la un salon de cosmetică și masaj, iar acum participă la târguri de sezon, alături Biagio, care este un bărbat foarte romantic. „El îmi face declarații de dragoste des, îmi scrie bilețele unde îmi mulțumește că am grijă de el. Dimineața, când mă trezesc, îl văd că se uită la mine, mă pupă pe frunte, îmi spune că sunt frumoasă. În fiecare zi ne facem mici declarații de dragoste. Acum, că vorbesc despre asta, am lacrimi în ochi”, a spus Valerica Croitoru într-un interviu pentru bzi.ro 


Sursă: Instagram/ valericacroitoru
Vezi și: 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies