Cea mai haioasa reactie de la "MasterChef". Toti au izbucnit instantaneu in ras cand au vazut ce-i face lui Chef Catalin

Cea mai haioasa reactie de la MasterChef . Toti au izbucnit instantaneu in ras cand au vazut ce-i face lui Chef Catalin
Citeste mai mult despre: MasterChef,
Data publicarii: 15 Aprilie 2014
Data actualizare: 16 Aprilie 2014
Dupa ce juratii au impartit cele 76 de sorturi si au incheiat faza preselectiilor, saptamana aceasta "MasterChef" a adus primele doua probe eliminatorii care mai stau in calea intrarii in mult ravnita bucatarie a show-ului.

Asa se face ca in prima proba a serii legumele au facut diferenta. Daca in anii trecuti ceapa sau pestele i-au facut pe concurenti sa planga la propriu, de data aceasta juratii le-au testat cunostintele de baza in bucatarie si i-au provocat la tocat legume.

Show-ul este integral pe voyo.ro.

De la varza, la sfecla, telina sau morcovi, fiecare concurent a avut la dispozitie oricate legume poate duce. Pe tocator, evident, pentru a-si pastra sortul si a continua concursul. 

Fericita ca a trecut mai departe, o concurenta si-a revarsat bucuria asupra celui care i-a dat vestea cea buna, mai precis Catalin Scarlatescu. Juratul MasterChef s-a trezit pupat din senin, spre uimirea si amuzamentul celorlalti concurenti.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies