Caravana MasterChef ajunge in acest weekend la Iasi!

Caravana MasterChef ajunge in acest weekend la Iasi!
Citeste mai mult despre: Caravana MasterChef, Iasi, preselectii, weekend,
Data publicarii: 28 Mai 2015
Data actualizare: 28 Mai 2015
Gustul preselectiilor MasterChef va cuprinde in acest weekend Moldova! Sambata, 30 mai, incepand cu ora 09:00, toti cei pasionati de gatit sunt asteptati la hotel Unirea din Iasi cu un preparat care le poate aduce un loc in bucataria MasterChef!

Pana in prezent, sute de participanti s-au prezentat la preselectiile din Bucuresti si Cluj-Napoca cu o varietate de preparate surprinzatoare: de la feluri principale reinterpretate, la deserturi inedite sau supe extravagante.

Cel mai urmarit show culinar, MasterChef, a reusit sa schimbe perceptia romanilor asupra domeniului culinar. Pe langa probele incendiare si testele sub presiune la care au fost supusi, concurentii au avut sansa de a cunoaste adevarati profesionisti ai domeniului culinar si de a lucra in conditiile reale dintr-o bucatarie profesionista.

Dupa preselectiile din acest weekend, caravana MasterChef se va intoarce pe 7 iunie in Bucuresti (Hotel Ibis, Gara de Nord, incepand cu ora 09:00) pentru a mai oferi o sansa celor care nu au apucat sa se prezinte la preselectii! Inscrierile pentru preselectii continua pe pe site-ul masterchef.protv.ro.  

Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Adrian Hadean sunt pregatiti pentru un nou sezon senzational care va reuni cu siguranta probe incendiare, ingrediente spectaculoase si concurenti extrem de competitivi!

Prinde gustul preselectiilor MasterChef!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies