Chef Adrian Hadean lanseaza aplicatia de smartphone “Taste of Romania”

Chef Adrian Hadean lanseaza aplicatia de smartphone Taste of Romania
Data publicarii: 11 Septembrie 2014
Data actualizare: 11 Septembrie 2014
Chef Adrian Hadean lanseaza “Taste of Romania”, o aplicatie pentru smartphone in care se vor regasi preparate traditionale. 

Acesta și-a propus sa faca o harta gastronomica a Romaniei, pe care vor fi asezate cele mai bune retete locale. Dupa diferitele proiecte in care a fost implicat de-a lungul timpului si in care a promovat in permanenta un stil de viata sanatos, Chef Hadean vine cu inca o surpriza inedita, care are drept scop, promovarea bucatariei romanesti, pe plan national si international. 

Pentru a colecta toate informatiile necesare, Adrian Hadean a pornit inca din luna iunie a acestui an intr-un tur al Romaniei in care a inceput sa filmeze si sa fotografieze preparatele descoperite. Pana in momentul de fata, el a strabatut tinuturile Transilvaniei, Maramuresului, Dobrogei si Delta Dunarii, pe lista urmand la rand Moldova si Bucovina. 

"MasterChef" incepe LUNI 20:30 NUMAI la ProTV. Prinde gustul competiei!

Aplicatia va avea versiune atat pentru Android, cat si pentru iOS, va fi cel putin bilingva si va contine text, foto, video si o componenta interactiva in care utilizatorii vor putea incarca informatii relevante si utile. Ea va putea fi descarcata gratuit si se doreste a fi un partener de drum util pentru strainii care, astfel, vor putea descoperi adevarata fata a Romaniei cu toate aspectele ei pozitive de care ne putem mandri. 

“Nu știu de ce ne-am obișnuit sa vedem doar ce nu avem. Sigur, ne lipsesc multe și e nevoie sa facem corecții intr-o mulțime de privințe, dar cred ca ne creștem șansele de reușita și progres daca incepem sa ne vorbim țara de bine, daca ieșim din carapace, daca renunțam la timiditate ori defetism, daca incepem sa ne iubim valorile”, a mentionat Adrian Hadean.

Pe Adi Hadean il veti putea vedea luni, de la 20:30, in prima editie a noului sezon MasterChef!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies