Chef Foa si Flavours lanseaza “Stradale Carnivale”

Chef Foa si Flavours lanseaza Stradale Carnivale
Citeste mai mult despre: Chef FOA, stradale Carnivale,
Data publicarii: 14 Iulie 2015
Data actualizare: 14 Iulie 2015
Incepand din luna august 2015, Chef Foa si echipa Flavours vor deschide in premiera un nou Food Court in cadrul Scolii Americane Internationale din Bucuresti (AISB). Ca urmare a castigarii licitatiei organizate de Scoala Americana, Flavours a fost desemnat castigator ca operator pentru toate serviciile de catering din cadrul comunitatii AISB. 

“Nu este vorba doar de a manca ceva repede la lunch, ci de felul in care mancarea este preparata, de calitatea ingredientelor folosite si de modul in care formam deprinderile culinare. Ne dorim sa transmitem – zilnic – obiceiuri sanatoase, prin directionarea spre alternative echilibrate din punct de vedere nutritional si prin deschiderea catre noi gusturi. Pornind de la aceste principii, am adaptat conceptul “Stradale” si am creat “Stradale Carnivale”, mai atractiv pentru un public tanar - dinamic si flexibil ca design, sanatos ca si abordare, savuros ca si gust”, a exprimat Chef Foa, Executiv Chef, Flavours Food Design. 

Conceptul va fi amenajat in jurul temei “Carnivale”, intr-un spatiu versatil, oferind elevilor informatii nutritionale prin impactul vizual al design-ului. 

Amenajat intr-o suprafata de 600 de metri patrati in cadrul AISB, Stradale Carnivale reprezinta o investitie de peste 300.000 euro, avand suportul scolii pe partea de echipamente si fit out. Stradale Carnivale va servi pana la 1000 de persoane la mese, pe langa optiunea express de take away. 

Stradale Carnivale este un restaurant cu circuit inchis, deschis exclusiv comunitatii Scolii Americane, incepand cu  august 2015. 

Pe Chef Foa il puteti vedea in aceasta toamna intr-un nou sezon MasterChef, cea mai urmarita competitie culinara, numai la PRO TV!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies