Confruntare directa intre Chef FOA si Chef Adrian Hadean! Momentul de care concurentii s-au temut cel mai tare: "Suntem morti"

Confruntare directa intre Chef FOA si Chef Adrian Hadean! Momentul de care concurentii s-au temut cel mai tare: Suntem morti
Data publicarii: 24 Noiembrie 2014
Data actualizare: 24 Noiembrie 2014
Dupa ce Petrica si-a lasat sortul pe bancul de lucru si a parasit competitia MasterChef, cei 10 concurenti ramasi au fost relocati pentru o zi la 200 de kilometri de Bucuresti, mai exact la baza militara Mihail Kogalniceanu.

Prezenti in baza militara, concurentii Masterchef, impartiti in doua echipe, au avut parte de o noua surpriza venita din partea Chefilor. Daca initial Isadora era capitanul echipei albastre, iar Tudor cel al echipei rosii, la cererea celor trei jurati, acestia au inversat rolurile, fapt ce a schimbat total soarta acestei probe de teren.

Pentru ca meniul sa fie complet, nici mai mult nici mai putin de 250 de soldati romani si americani au fost "invitati" la masa. 

Pentru ca spiritele s-au incins si cele doua echipe au parut depasite de situatie, Chef Foa si Chef Hadean au decis sa isi puna sorturile si intre in bucatarie. 

Decizia celor doi Chefi i-a determiant pe concurenti sa se ambitioneze, desi in prima instanta s-au temut de prezenta juratilor in bucatarie.

"Gata, sunem morti, va zic de pe acum", a spus Tudor la vederea celor doi Chefi.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!