Copiii au format un juriu simpatic si sincer. Ei au reusit sa-i convinga pe princhindei ca merita sa castige proba

Copiii au format un juriu simpatic si sincer. Ei au reusit sa-i convinga pe princhindei ca merita sa castige proba
Data publicarii: 09 Decembrie 2014
Data actualizare: 09 Decembrie 2014
La proba numarul unu din aceasta seara, concurentii care erau deja in competitie au fost salvati de catre Chefi si au scapat de tensiunea unei probe.

Ciprian, Lambrino, Mirabela si Silviu au primit drept sarcina sa gateasca un fel de paine care sa se potriveasca cu un preparat de mancare, iar aceasta proba i-a scos din nou din competitia "MasterChef" pe Mirabela si Silviu.

Proba cu numarul doi a starnit reactii contradictorii: in timp ce unii concurenti s-au bucurat atunci cand Chefii i-au pus sa extraga dintr-un bol cu cine sa fie in echipa pentru proba urmatoare, tot atunci au aparut intre ei si tensiunile. 

Numele probei a fost "Sunt roman", iar echipele au avut de gatit un fel de mancare traditional, dar care trebuia reinventat. Timpul de gatire a fost de 90 de minute. Sarmalele, bulzul, fasolea batuta si varza a la Cluj, s-au numarat printre preparatele preferate ale concurentilor, dar nu si printre cele care sa ii incante pe cei trei Chefi.

Echipa castigatoare la aceasta proba a fost cea formata din Odette si Siserman, iar ei au fost si capitanii de echipa pentru proba cu numarul trei din concurs. 

In timp ce Odette a condus echipa rosie formata din Patricia, Tudor si Lambrino, Siserman a condus echipa albastra, iar colegii lui au fost Ciprian, Alexandra si Andreea.

Cele doua echipe au avut al dispozitie trei ore pentru a gatit un meniu complet pentru o suta cincizeci de copii care se aflau la atelierul de creatie din comuna Urlati. Chefii au motivat alegerea copiiilor drept juriu pentru ca ei sunt cei mai sinceri si nu fac niciun fel de compromis in ceea ce priveste mancarea.

Echipa rosie a fost echipa care a castigat proba, iar de aceasta data nu a existat un test sub presiune care sa ii pedepseasca pentru greselile facute in timpul probei de gatit.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!