Cea mai efervescenta concurenta de la MasterChef a facut spectacol la preselectii: skandengerg, spagat si o remarca indrazneata pentru chef FOA

Cea mai efervescenta concurenta de la MasterChef a facut spectacol la preselectii: skandengerg, spagat si o remarca indrazneata pentru chef FOA
Data publicarii: 30 Septembrie 2014
Data actualizare: 30 Septembrie 2014
Ingredientele MasterChef: multa emotie, talent pur, nebunie curata si o doza mare de imprevizibil! Adevaratii chefi ai Romaniei au fost in mare forma si au creat un adevarat spectacol la preselectiile show-ului. Chef Patrizia Paglieri, Chef FOA si Chef Adrian Hadean au avut de ales intre concurenti pasionati de bucatarie, cu meserii dintre cele mai diverse: de la un designer in arta floristica, pana la un pilot.

Printre acestia s-a numarat si Florentina Lazar, care a reusit sa-i impresioneze pe cei trei chefi atat prin preparatul sau, cat si prin atitudinea ei. 

Plina de viata si foarte sociabila, concurenta in varsta de 36 de ani a facut skandenberg cu chef FOA si a avut un raspuns pe masura cand juratul a rugat-o sa-i arate bicepsul sa vada daca este, intr-adevar, o femeie puternica: "Poti sa pui si mana". 

MasterChef e integral pe Voyo

"Imi tremura mainile de emotii", a marturisit Florentina rosie in obraji dupa proba de skandenberg. 

Dupa ce chef FOA i-a oferit sortul, Florentina a sarit in sus de bucurie si si-a facut o iesire memorabila, in spagat.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies