Nu au intrat in gratiile actorilor din "Las Fierbinti", iar testul sub presiune le-a dat batai de cap. Cine a parasit competitia "MasterChef"

Nu au intrat in gratiile actorilor din Las Fierbinti , iar testul sub presiune le-a dat batai de cap. Cine a parasit competitia MasterChef
Data publicarii: 16 Decembrie 2014
Data actualizare: 16 Decembrie 2014
Chiar daca Chefii i-au laudat pe toti la proba in care au gatit pentru actorii din "Las Fierbinti", Andreea, Alexandra si Lambrino nu au reusit sa ii cucereasca pe actori  cu preparatele lor si au ajuns la testul sub presiune.

Toti au evoluat, dar drumul spre succes si catre marea finala este din ce in ce mai greu. Cei trei au fost pusi in fata unor bancuri de lucru pe care se regaseau trei closuri. Sub fiecare se gasea cate un preparat complex pe care cei trei concurenti intrati la testul sub presiune au fost rugati sa il reproduca, dar cea mai mare problema a fost atunci cand au fost legati la ochi.

In 60 de minute au avut timp sa-si aleaga preparatele din camara, sa reproduca ceea ce au simtit si gustat. Daca Lambrino a fost cel mai aproape de preparatul intial, pentru a face departajarea intre Andreea si Alexandra, Chefii le-au mai supus unui test rapid.

Au avut de mirosit un preparat, tot legate la ochi, iar mai apoi au fost rugate sa scrie ingredientele pe o coala de hartie. Andreea a ghicit 5 din 7 ingrediente, in timp ce Alexandra le-a gresit pe toate, iar acest lucru i-a adus sfarsitul in competitia "MasterChef".
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!