3 perechi bine alese si o proba dulce, care la final le-a lasat un gust amar. Cine sunt concurentii care au parasit competitia

3 perechi bine alese si o proba dulce, care la final le-a lasat un gust amar. Cine sunt concurentii care au parasit competitia
Data publicarii: 11 Noiembrie 2014
Data actualizare: 11 Noiembrie 2014
Dupa ce au gatit pentru 150 de pasageri aflati la bordul unui avion Business Class, concurentii s-au intros in bucataria Masterchef pentru un nou test sub presiune.

Echipa albastra, condusa de Ciprian, a fost declarata castigatoare la proba anterioara si a urcat la balcon pentru a privi noua provocare pregatita de Chefi. 

In cazul echipei rosii, situatia s-a dovedit a fi una destul de complicata. Petrica, in calitatea de reprezentant al colegilor sai, a avut sansa de a salva un concurent si de a-l trimite sus, la balcon, alaturi de echipa albastra, iar norocosul care a beneficiat de aceasta sansa a fost Rasty.

Concurentii ramasi la testul sub presiune au avut parte de o surpriza dulce, preparata de Ana Maria Consulea, artizanul deserturilor fabuloase. Anuntat de Chefi ca fiind cel mai greu test sub presiune al competitiei, acesta s-a complicat si mai mult atunci cand concurentii au fost anuntati ca vor lucra in echipa, dar si in sistem stafeta. 

Lambrino si Tavi, Andreea si Siserman, Petrica si Patricia au facut tot posibilul pentru a impresiona juratii cu cea mai buna Tarta de Ciocolata cu Trufe, Choux-uri si Foita de Aur, propusa de Chef Ana Maria.

Proba a fost dulce, dar la final le-a lasat un gust amar lui Tavi si Lambrino, cei doi concurenti care au parasit competitia Mastechef
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!