Rasturnare spectaculoasa de situatie in bucataria MasterChef

Rasturnare spectaculoasa de situatie in bucataria MasterChef
Citeste mai mult despre: MasterChef, bucataria MasterChef, ProTV,
Data publicarii: 10 Decembrie 2014
Data actualizare: 10 Decembrie 2014
Editia MasterChef de marti seara a debutat incendiar cu o proba a cutiei misterelor unica in istoria MasterChef Romania: 4 fosti concurenti au primit o noua sansa in lupta pentru marele trofeu!

Pe tot parcursul emisiunii 2 milioane de telespectatori au urmarit evolutia celor 6 concurenti ramasi in concurs, iar minutul de maxima audienta a adus in fata televizoarelor aproximativ 2.7 milioane de telespectatori.

Editia de marti a inregistrat 11.1 puncte de rating si 23.9% share in intervalul de difuzare, pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Urmatorul post clasat a obtinut 6.2 puncte de rating si 13.2% share pe aceasta categorie.

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 10.4  puncte de rating si 19.0% share, in timp ce locul secund a obtinut 7.9 puncte de rating si 14.4% share. La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a inregistrat 8.6 puncte de rating si 15.9% share.

Editia de marti a continuat cu un test sub presiune pentru Mirabela, Silviu, Lambrino si Ciprian, cei patru fosti concurenti MasterChef care au primit o noua sansa. Acestia au fost provocati sa pregateasca o paine si un preparat care poate fi servit cu aceasta. Din cei patru concurenti, doar doi au avut sansa sa reintre in competitia gustului. Timp de trei ore, creativitatea, dorinta si pasiunea au fost cuvintele care au descris atmosfera probei. Lambrino si Ciprian au fost cei salvati de catre chefi.

Urmatoarea proba a fost una pe echipe formate din doua persoane, concurentii fiind provocati sa gateasca un preparat romanesc cu un suflu nou, reinterpretat in stil MasterChef. Echipa formata din Siserman si Odette a castigat proba cu un mousse de fasole cu muschi umplut. Cei doi au avut un avantaj care le-a oferit sansa de a alcatui echipele pentru urmatoarea proba. 

Odette a fost capitanul echipei rosii formate din Tudor, Lambrino, Patricia, iar Siserman capitanul echipei formate din Ciprian, Alexandra si Andreea. Concurentii din cele doua echipe au intalnit si au gatit pentru zeci de copii de la Conacul Bellu. Proba, aparent simpla, a fost extrem de incinsa, in cele din urma echipa rosie castigand detasat la voturi. Totusi, cei trei chefi au hotarat sa nu mai trimita echipa pierzatoare la testul sub presiune. 

Probele de foc continua si saptamana urmatoare, luni si marti, de la 20:30, numai la PRO TV!

MasterChef – Prinde gustul competitiei, la PRO TV!

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!