Tensiune pura, 100 de lei buget si preparate demne de o semifinala MasterChef. Proba contracronometru la care au fost supusi concurentii

Tensiune pura, 100 de lei buget si preparate demne de o semifinala MasterChef. Proba contracronometru la care au fost supusi concurentii
Data publicarii: 22 Decembrie 2014
Data actualizare: 22 Decembrie 2014
Doar cei care au dat dovada de caracter, nervi tari si creativitate au reusit sa intre in lupta pentru titlul MasterChef si premiul de 50.000 de euro.

Emotiile au atins cote maxime pentru concurentii MasterChef. Odette, Andreea, Patricia, Tudor, Ciprian si Lambrino, cei 6 semifinalisti MasterChef, au fost nevoiti sa dea dovada de mult talent culinar pentru a ajunge in marea finala, de care ii despart 3 probe de foc.

Cele 3 probe din semifinala au avut legatura intre ele. Chefii au ales 3 perechi pentru o lupta 1 la 1. Conform preferintelor juratilor, echipele au fost formate din urmatorii concurenti: Lambrino si Tudor, Andreea si Ciprian, Patricia si Odette.

Pentru prima proba, fiecare concurent a ales cate un preparat demn de MasterChef pentru oponentul sau, iar regula care a ingreunat cursul probei a fost ca ingredientele alese sa nu depaseasca suma de 100 lei. Odata stabilite preparatele, cei 6 ramasi in competitie au mers la supermarket de unde si-au procurat singuri cele necesare pentru gatit.

Sunt crème de la crème intr-o finala a la carte. Finala Masterchef. Prinde gustul victoriei MARTI, la Pro TV, de la 20:30!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!