Reteta Iuliana Ungheanu: Muschiulet de vitel umplut cu crutoane pe pat de ciuperci porcini

Reteta Iuliana Ungheanu: Muschiulet de vitel umplut cu crutoane pe pat de ciuperci porcini
Data publicarii: 23 Septembrie 2015
Data actualizare: 25 Septembrie 2015

Ingrediente:                    

1kg muschiulet de vitel (intreaga) („Kalbskrone” (germana) mustar Dijon 200g crutoane 500g ciuperci porcini proaspete 1 legatura rozmarin, patrunjel usturoi 4 morcovi (proaspeti cu tot cu codite) 250g praz 250ml frisca (lichida) proaspata neutra sare de mare (nemacinata) piper colorat cimbru 3 bucati boabe de ienupar unt 20g zahar brun 3g faina

Timp de preparare: 50 de minute

Mod de preparare:

Se curate carnea. Se umple muschiuletul cu crutoane. Se va frige la foc mare, iar apoi se va pune la cuptor ca. 15 min. Intre timp se curata ciupercile si se pregateste restul de ingrediente. La final se monteaza farfuria.


 




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies