A fost o super batalie, dar talentul a facut diferenta. Robert Petrescu este castigatorul MasterChef

Data publicarii: 15 Mai 2017
Data actualizare: 15 Mai 2017
Luni seara, FINALA MasterChef a fost spectaculoasa, iar Flavius, Alexandra, Ana si Robert au fost nevoiti sa faca fata emotiilor si probelor tensionate!

Cei patru concurenti au avut parte de sustinerea tuturor concurentilor care au fost in acest sezon alaturi de ei in bucataria MasterChef. Ei au avut de pregatit un meniu complet: antreu, fel principal si desert, toate la nivel de MasterChef, cu o atentie deosebita la detalii si un gust exceptional. 

Dupa fiecare proba, au primit note de la jurati, iar in runda finala au ajuns numai doi dintre ei. Prima care a parasit emisiunea este Alexandra, iar dupa prezentarea felului principal, Flavius a fost si el eliminat.


Ana si Robert sunt concurentii care au ajuns in runda finala! Stresul a atins cote maxime atunci cand au inceput sa pregateasca desertul, dar miza pentru care au luptat a fost una foarte mare:  premiul de 50.000 de euro si titlul de MasterChef.

Robert a fost cel care i-a surprins pe jurati, a obtinut cele mai multe puncte si a primit marele premiu de 50 000 de euro si titlul de MasterChef Romania 2017.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies