Alexandra Stan intră în bucătăria MasterChef! La proba eliminatorie, concurenții vor găti rețeta ei preferată

Alexandra Stan intră în bucătăria MasterChef! La proba eliminatorie, concurenții vor găti rețeta ei preferată
Citeste mai mult despre: Alexandra Stan, MasterChef,
Data: 29 Octombrie 2019
În această seară, în timp ce câștigătorii probelor de luni îi vor privi de la balcon pe colegii lor, ceilalți 6 concurenți vor lupta pentru evitarea eliminării din competiție: ”Unde e mai bine decât la balcon alături de partenerul meu, Ionuț?”, va declara Dilly Chilly la începutul serii.

Proba de eliminare va începe cu o mare surpriză: Alexandra Stan va veni în bucătăria MasterChef și îi va provoca pe concurenți să gătească mâncarea ei preferată, care i-a fost inițial gătită de bunica ei: ”Mă emoționez foarte tare când aud că rețeta e de la bunica.. pentru mine, bunica mea înseamnă foarte mult”, va spune Diana Ungureanu. 

Citește și

Doi dintre concurenți vor reuși să o impresioneze pe artistă și să se alăture celor aflați la balcon, în timp ce ceilalți 4 vor fi nevoiți să descopere o nouă probă extrem de dificilă și să lupte până în ultimă secundă pentru a nu pleca acasă.

Cine va reuși să scape de emoția eliminării și cine va părăsi competiția, ratând ocazia de a câștiga marele premiu și titlul de MasterChef, aflăm în această seară, de la 22:30, la PRO TV.

MasterChef - Gătește fără egal!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies