Andreea Dos Santos, șorțul de aur la Masterchef: ”Pentru că ai făcut o combinație foarte, foarte curajoasă”

Citeste mai mult despre: MasterChef, Andreea Dos Santos, sort de aur,
Data: 17 Septembrie 2019
Marți seara, Andreea Dos Santos a câștigat din partea juraților Masterchef șorțul de aur, încântându-i cu o rețetă deosebită.

Andreea Dos Santos Monteiro (34 de ani) este instructor de fitness și de aerobic din Cluj-Napoca. Numele de familie, Dos Santos Monteiro, îl datorează soțului, care este belgian, în timp ce socrul este portughez. 

Citește și

Face sport de 20 de ani și se poate lăuda cu o participare la un concurs de bikini fitness. Aceasta militează pe rețelele de socializare pentru o viață sănătoasă, unde a reușit să adune câteva mii de urmăritori. Acum are inclusiv un program online de slăbit și de nutriție, exclusiv pentru femei.

Andreea are o fetiță de aproape trei ani. Atât de mult iubește sportul, încât a ținut clasele la sală până în luna a șaptea de sarcină. 

Soțul ei, IT-ist, este foarte pretențios la mâncare, fiind obișnuit să mănânce în restaurant cu stele Michelin. Cu toate acestea, Andreea reușește să îi facă pe plac în bucătărie. În ale gătitului a început să experimenteze de când avea nouă ani, iar în timpul facultății putea să gătească practic din nimic, lucru lăudat de către colegi. 

La Masterchef, Andreea Dos Santos s-a prezentat cu un desert deosebit: negresă cu sfeclă roșie și angel hair din zahăr ars.

FULLSCREEN
Andreea Dos Santos, șorțul de aur la Masterchef: ”Pentru că ai făcut o combinație foarte, foarte curajoasă”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies