Chef Ettore Botrini, bucătar cu o stea Michelin, le oferă concurenților un Masterclass în bucătărie moleculară

Chef Ettore Botrini, bucătar cu o stea Michelin, le oferă concurenților un Masterclass în bucătărie moleculară
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 13 Noiembrie 2019
Data actualizare: 13 Noiembrie 2019
În această seară, de la ora 22:30, cei patru semifinaliști MasterChef vor avea parte de o provocare care îi va lua prin surprindere: bucătăria moleculară.

Chef Ettore Botrini, născut dintr-o familie cu rădăcini grecești și italiene, recompensat în anul 2014 cu o stea Michelin pentru restaurantul lui din Atena, vine astăzi pentru a le oferi concurenților un Masterclass care le va testa atenția și îndemânarea.

Săptămâna finală continuă în competiția MasterChef după ce Jeremy Besadoux a părăsit, aseară, competiția. Concurenții au realizat că fiecare greșeală le poate fi fatală, iar un preparat nereușit îi poate duce acasă. 

Cei patru semifinaliști, Alina Gologan, Ionuț Mărieș, Cezar Marin și Diana Ungureanu, vor avea parte și de o a doua probă care le va testa creativitatea: vor fi nevoiți să gătească primul preparat după o rețetă proprie, gândit și creat de ei! 

Cine va reuși să îi impresioneze pe jurați și să ajungă în marea finală MasterChef și cine va părăsi competiția cu doar o seară înainte de cel mai important moment al competiției, aflăm în această seară, de la 22:30, la PRO TV.

MasterChef - Gătește fără egal!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies