Chef Hadad, Chef Foa și Chef Dumitrescu au făcut dezvăluiri neașteptate

Data publicarii: 15 Noiembrie 2021
Data actualizare: 17 Noiembrie 2021
Au început filmările pentru cel mai tare format de gătit, iar pasionații de bucătărie se vor întâlni cu unii dintre cei mai experimentați Chefi pentru a primi șansa unui loc în competiția MasterChef! 

Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu au venit "La Măruță", chiar de ziua emisiunii, cu bunătăți și cu...dezvăluiri. 

Cei trei și-au amintit ce făcea fiecare la 14 ani, dar și care au fost pentu ei mari provocări și...mari critici. Chef Hadad a mărturisit că, la 15 ani, a greșit 50 de clătite și a fost nevoit să le mănânce: "Am ajuns la spital. De atunci nu am mai greșit nicio clătită."

Chef Foa a spus: "Eu primesc critici tranșante zilnic, mă refer la mama copiilor mei. Eu sunt obișnuit cu nu e bun, nu îmi place, nu ești bun de nimic, din astea. E singura care are curajul să îmi spună asta."

La rândul său, Radu Dumitrecu și-a amintit de primul moment în care s-a ocupat de service la un restaurant și mentorul i-a zis " Ce faci, mă, vrei să îmi strici bucătăria?"

Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu formează echipa de specialiști care va juriza preparatele celor înscriși în cel mai cunoscut show culinar. Ca să poată avea șansa la marele premiu, cei care s-au înscris în competiție trebuie să primească cel puțin doi de „DA”. Odată ajunși în bucătăria MasterChef, va începe adevărata luptă culinară.

Chefii sunt pregătiți să descopere cel mai bun bucătar. Au stiluri diferite, însă, împreună, sunt combinația perfectă pentru a găsi următorul câștigător MasterChef România. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies