Cine este al doilea concurent care părăsește competiția MasterChef. „Ești un om deosebit, cu o inimă mare”

Citeste mai mult despre: Constantin Neagu, Chef Hadad, MasterChef,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 17 Februarie 2022
Data actualizare: 17 Februarie 2022

La proba sub presiune, concurenții au avut libertatea să gătească un fel de mâncare, după preferință, dar cu o singură condiție: să folosească smântână. 

„Puteți alege din cămarcă orice ingrediente vreți voi”, le-a spus Chef Hadad. O veste care i-a bucurat foarte mult pe concurenți. 

„Opțiunile sunt atât de multe,încât pentru mine este foarte greu”, va constata Oana Ioniță. 

Primii care au terminat proba au fost Alex și Stelios. Aceștia au apăsat butonul roșu, astfel încât colegii lor au mai avut doar 5 minute la dispoziție ca să facă un plating, conform unei noi reguli a emisiunii. 

La această probă, Constantin Neagu nu s-a ridicat la așteptările chefilor. El a dorit să facă un desert, crezând că altcineva nu se va risca, și a încercat să facă papanași. „Unde este smântâna- vedetă?”, l-a întrebat Chef Hadad. „Să știi că ai tăi copii sunt mândri de tine, chiar dacă astăzi pleci acasă Constantin”, a spus Chef Hadad la finalul probei. 

„Ești un om deosebit, cu o inimă mare. Gătește în continuare, viața nu se oprește aici”, a mai adăugat el.

Emoționată de plecarea lui Constantin Neagu, Ramona a izbucnit în lacrimi: „Mă bucur foarte mult că l-am cunoscut, este un om extraordinar și foarte pasionat de bucătărie”


Urmărește emisiunea integrală pe VOYO!


VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies