Concurenții MasterChef sunt puși în dificultate de clienții unui hotel de lux. Unul dintre ei clachează și pleacă acasă

Concurenții MasterChef sunt puși în dificultate de clienții unui hotel de lux. Unul dintre ei clachează și pleacă acasă
Citeste mai mult despre: MasterChef, concurenti,
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 07 Noiembrie 2019
Data actualizare: 07 Noiembrie 2019
Ediția de miercuri seară a reprezentat o nouă premieră în competiție: concurenții au luptat pentru un premiu special de 1.000 de euro, într-o probă dificilă în care au fost nevoiți să reproducă un preparat realizat de Jamila, celebrul blogger culinar. La finalul serii, Alina Gologan i-a convins pe jurați și a câștigat premiul.

Aseară, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul MasterChef a fost lider de audiență. Ediția a înregistrat 4.5 puncte de rating și 17.8 share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 2.2 puncte de rating și 8.7 share.

Imediat după ce află că vor găti în afara bucătăriei MasterChef, concurenții își vor exprima îngrijorarea față de proba la care urmează să fie supuși: ”De fiecare dată când ieșim din bucătărie, a fost grav”, va declara Alina Gologan, iar Cezar va admite: ”Nici nu vreau să mă gândesc ce ne așteaptă”. 


Împărțiți în două echipe, competitorii vor intra în bucătăria unui hotel de cinci stele și vor fi nevoiți să preia toate comenziile venite de la clienții din camere, dar și de la cei din SPA. Printre invitații hotelului se va afla și Ștefan Stan, primul câștigător al show-ului Vocea României. 

Presiunea va fi extrem de mare, unii concurenții vor claca, alții vor reuși să-și depășească limitele. Cine va reuși să ducă la bun sfârșit această nouă provocare și cine va părăsi competiția, aflăm de la 22:30, într-un nou episod MasterChef!

MasterChef - Gătește fără egal!

Vezi și: Alina Gologan este concurenta care a câștigat premiul în valoare de 1.000 de euro. Preparatul ei a fost la înălțimea așteptărilor
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies