Confruntare Maria Gradea vs. Silviu Nicolae vs. Nicolle Scripcar. Cine a păstrat șorțul MasterChef

Autor: Alina Popa
Data publicarii: 26 Ianuarie 2022
Data actualizare: 26 Ianuarie 2022
Iată-ne ajunși în etapa confruntărilor MasterChef! 3 concurenți, 3 coșuri cu ingrediente, același timp pentru gătit și bineînțeles trei chefi la jurizare. Rămâne de văzut cine va reuși să-i impresioneze pe Chef Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu și să păstreze șorțul MasterChef.

La finalul acestor confruntări, 20 dintre cei mai talentați bucătari amatori vor începe cursa pentru titlul de MasterChef România și premiul de 50.000 de euro. 

Protagoniștii primei confruntări sunt Maria Gradea, Silviu Nicolae și Nicolle Scripcar. Printre ingredientele pe care le-au găsit sub cutie enumerăm: piept de rață, morcovi, anghinare, brânză, foietaj sau portocală roșie. 

Silviu a ales să gătească piept de rață pe pat de ciuperci, cu sos de brânză și portocală roșie, în timp ce Maria a pregătit un piept de rață în foietaj cu salată și morcovi caramelizați. 

Rață în foietaj a gătit și Nicolle, care este și singura care a adăugat anghinare la plating. 

Nicolle Scripcar: “Eu am venit acum la MasterChef să arăt că și Marilyn Monroe poate să ia șorțul (...) O să fiu ca Marilyn Monroe: naivă, dar perfectă!”

La final, după jurizare, Nicolle a păstrat șorțul MasterChef și a sărit în sus de fericire. “Nu cred!”, a spus concurenta în timp ce își ștergea lacrimile de fericire. 

Mai multe în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies