Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: Seara, frâng inimi
Citeste mai mult despre: MasterChef, Denisa Chirila,
Data publicarii: 16 Septembrie 2019
Data actualizare: 16 Septembrie 2019
În această seară, la Masterchef, Denisa Chirilă, de profesie medic cardiolog, reușește să ridice pulsul juraților cu preparatul ei, dar mai ales cu look-ul atrăgător.

Denisa a terminat recent Facultatea de Medicină și își dorește să devină un apreciat medic cardiolog. Aceasta mai are însă o slujbă, cea de hostessă la un club și, de aceea, îi place să spună că: ”În timpul zilei, vindec inimi, iar seara, frâng inimi, făcându-mi viitori pacienți”.

Citește și: Raluca Podea, un posibil Masterchef foarte sexy! Cum a cucerit plajele vara aceasta fosta iubită a lui Pastramă

Îi place să încerce și acest job pentru că, pentru ea, înseamnă o ieșire din zona de confort și, în plus, îi dă posibilitatea să capete mai multă încredere în ea. 

Denisa spună că a găsit în gătit o metodă de relaxare. În această seară, se prezintă în fața juraților Masterchef cu un platou cu somon la cuptor în crustă de verdețuri, paste tagliatele și piper verde.

După ce îi provoacă palpitații juratului Silviu Chelaru, Denisa îi recomandă o dietă scăzută în grăsimi, cu multe fibre, puțină sare și omega. 

Vezi,  în această seară, al PRO TV, de la 22.30 cum au reacționat jurații Masterchef la momentul prezentat de Denisa Chirilă.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies