Diana Ungureanu e una dintre cele mai îndrăznețe concurente de la Masterchef! Vezi în ce ipostaze sexy pozează

Diana Ungureanu e una dintre cele mai îndrăznețe concurente de la Masterchef! Vezi în ce ipostaze sexy pozează
Citeste mai mult despre: MasterChef, concureti, Diana Ungureanu,
Data publicarii: 23 Septembrie 2019
Data actualizare: 23 Septembrie 2019
Prin atitudinea sexy, Diana a atras atenția la Masterchef chiar înainte să îi fie gustate preparatele.

Încrederea in propriul sex-appeal nu i-a fost însă dintotdeauna la îndemână tinerei în vârstă de 24 de ani. Aceasta mărturisește că, din cauza unor probleme în copilărie, mult timp s-a simțit neacceptată. 
 
Diana are o soră geamănă, dar nu identică. Se pare că atunci când cele două s-au născut, părinții ar fi lăsat-o pe Diana în spital pentru că, spune ea, „era foarte, foarte mică și urâțică”. O bunică a venit și a luat-o din spital. Tot această bunică a crescut-o până la vârsta de 13 ani și a și învățat-o să gătească.

La 13 ani, Diana a ajuns în Austria împreună cu părinții, care și-au găsit acolo un serviciu stabil. Acolo a făcut liceul, iar după școală, s-a înscris la cursuri de machiaj. Foarte aproape de sala unde se țineau aceste cursuri, era o alta unde se dădeau lecții de gătit,. Atunci și-a dat seama că se simte foarte atrasă de bucătărie. 

Acum, Diana dă dovadă de mult mai multă încredere în sine și e dispusă să facă orice poate pentru titlul de Masterchef. La preselecții a fost felicitată pentru curajul de care dă dovadă, dar și pentru preparatul ei delicios. 

E optimistă și foarte activă,  tocmai  de aceea iubește munca în bucătărie, unde are parte de un mediu dinamic. Timp de trei ani a lucrat ca ajutor de bucătar într-un restaurant din Austria, iar după asta a fost angajată ca ospătar.

Conturile ei de Instagram și de Facebppk  o arată în diferite locații din țară și din străinătate, dar o înfățisează de fiecare dată în ipostaze foarte sexy. 
 

Pe PRO TV PLUS puteți vedea prima apariție a Dianei La Masterchef:

FOTO: MASTERCHEF/INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies