Dilly Chilly de la Masterchef e picantă orice ar face! Vezi cât de bine arată în costum de baie, în Brazilia sau pe yacht

Dilly Chilly de la Masterchef e picantă orice ar face! Vezi cât de bine arată în costum de baie, în Brazilia sau pe yacht
Citeste mai mult despre: MasterChef, concurenti, Dilly Chilly,
Data publicarii: 11 Septembrie 2019
Data actualizare: 11 Septembrie 2019
Nu e actriță. Și nici model. E călător. ȘI strălucește oriunde s-ar duce! 
„N-am nimic. N-am cățel, n-am purcel, n-am casa mea, n-am mașină. N-am nimic, dar am totul”. Așa se prezintă Alexandra Popescu, alintată de prieteni Sasha sau Dilly Chilly. Tânăra de 31 de ani nu investește în nimic material, ci doar în amintiri. Și în fiecare loc pe care îl străbate, în fiecare om pe care îl întâlnește. Și nu păstrează din toate decât momente. Tocmai de aceea e atât de relaxată, de sexy și de sigură pe ea, fie că se află pe yacht în vacanță, fie că e în Brazilia, unde a făcut voluntariat.
 

 

Cel mai important moment din viața Sashei rămâne perioada din Brazilia. Acea jumătate de an în care a fost voluntar în școală. În momentul de față, ajută copii orbi. Tot ca voluntar, în cadrul Fundației Jurnaliștilor Civici. A mai lucrat în Dubai, a fost în Bali și în Egipt, a fost actriță în România și model în diferite țări timp de 10 ani.
 

 


Cel mai bun plan pentru Dilly Chilly este “niciun plan”. Ce vine spre ea, asta îmbrățișează. Așa a făcut și cu MasterChef. Nu știe ce va fi, nu asta contează. Pe șefi însă i-a impresionat, după ce aproape că „le-a dat foc” cu preparatul ei. Așa că mai avem multe picanterii de trăit alături de ea. 


Puteți vedea prestația picanta a lui Dilly la Masterchef pe Pro Tv Plus:

SURSA FOTO: INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies