În prima seară a probelor eliminatorii, MasterChef a fost lider de audiență

În prima seară a probelor eliminatorii, MasterChef a fost lider de audiență
Autor: Redactia
Data publicarii: 19 Septembrie 2019
Data actualizare: 19 Septembrie 2019
Astăzi, de la 22:30, Top 18 va fi completat!

Aseară a început lupta finală pentru accesul în bucătăria MasterChef – concurenții au fost împărțiți în echipe de câte patru și au primit o serie de ingrediente surpriză pe care le-au folosit pentru a pregăti câte un preparat care să-i convingă pe jurați că merită un loc în Top 18. 

Printre cei care reușit să impresioneze se află Cezar Marin, supraviețuitor al tragediei de la Colectiv care își dorește un nou început în urma participării în emisiune, Diana Ungureanu, cea care și-a făcut o dată în plus bunica mândră de realizările ei, dar și Dilly Chilly, care a continuat să le ofere juraților preparate picante și „condimentate” cu iubire. 

MasterChef a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 5.2 puncte de rating și 18.7 share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.1 puncte de rating și 11.2 share.

În ediția din această seară, restul concurenților vor ajunge la proba eliminatorie și vor lupta pentru ultimele locuri rămase în Top 18. Le vom regăsi pe Alina Gologan, influencer-ul care a cucerit publicul de la prima apariție prin naturalețe și energie pozitivă, și pe Raluca Podea, dornică să găsească în bucătăria MasterChef modul de a-și reveni după un an dificil. Dacă vor reuși să ajungă în Top 18 sau dacă ingredientele surpriză le vor pune probleme, aflăm de la ora 22:30 pe PRO TV. 

MasterChef - Gătește fără egal!

Vezi și MasterChef - Sezonul 8, Ediția 7




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies