Raluca Podea, dezvăluiri despre Florin Pastramă și Brigitte, la Masterchef

Raluca Podea, dezvăluiri despre Florin Pastramă și Brigitte, la Masterchef
Citeste mai mult despre: Raluca Podea, florin pastrama, MasterChef,
Data publicarii: 23 Septembrie 2019
Data actualizare: 23 Septembrie 2019
În această seară, la Masterchef, de la 22.30, concurenta Raluca Podea vorbește despre viața ei sentimentală.

Pentru Raluca Podea, participarea lui Florin Pastramă la emisiunea ”Ferma - Un nou început” a însemnat sfârșitul relației lor. Pastramă s-a îndrăgostit de Brigitte Năstase, cei doi au devenit iubiți și, în vară, s-au și căsătorit.

Citește și: Horia Brenciu este primul invitat-surpriză în bucătăria MasterChef! În această seară, de la 22.30

Acum, este rândul Ralucăi să participe la o emisiune PRO TV. În această seară, la Masterchef, de la 22.30, Raluca Podea își deschide sufletul față de jurați și de ceilalți concurenți, vorbind despre dezamăgirea pe care a suferit-o în plan sentimental. 

”Anul acesta a început cu o mare dezamăgire pentru mine. Am avut o relație de doi ani de zile cu Florin, am fost logodiți, locuiam împreună cu băiețelul meu din fosta căsătorie, dar totul s-a terminat brusc. S-a îndrăgostit de o femeie religioasă, o femeie care gătește, o femeie care, cât de cât, arată bine, dar nu la fel de bine ca și mine. 

A fost un an foarte greu pe plan sentimental, dar gata cu dragostea, gata cu bărbații, mă focusez doar pe ceea ce înseamnă mâncare și îmi doresc să ajung cât mai înainte în acest concurs”.  

Vizionați, în această seară, de la 22.30, la Masterchef, confesiunile Ralucăi Podea despre cuplul Brigitte și Florin Pastramă. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies