Anghel Damian și Adi Nartea vor fi rivali Pe Bune?!. "Orice ar fi, am râs cât pentru trei emisiuni"

Anghel Damian și Adi Nartea vor fi rivali Pe Bune?!. Orice ar fi, am râs cât pentru trei emisiuni
Citeste mai mult despre: Pe bune?!, Adi Nartea, Anghel Damian,
Data publicarii: 24 Februarie 2021
Data actualizare: 24 Februarie 2021
Râsul ne ajută să rămânem optimiști și cum să încheiem mai bine o zi dacă nu cu zâmebete? Joi, de la 22:30, distracția este Pe Bune?!. „Orice ar fi, am râs cât pentru trei emisiuni”, va spune căpitanul Cosmin Natanticu.

Mihai Bobonete are totul sub control, iar colegul Costi Diță e gata să-și ia revanșa, după ce săptămâna trecută a pierdul în fața echipei adverse.

Quiz-show-ul îi va aduce față în față pe cei doi protagoniști din serialul Vlad. Adi Nartea și Anghel Damian vor fi rivali și vor încerca să câștige prin cele mai bune răspunsuri. Vor avea de ales de pe panou domenii precum: „Lungul Nasului”, „Hobby”, „Autoritate”, „Preaslăvitul”. Adi va juca la masa lui Cosmin, iar Anghel îi va fi alături lui Costi.

Întrebările trăsnit vor scoate la iveală răspunsuri nebune. Vom afla că, la un moment dat, în Michigan, doamnele trebuiau să-și consulte partenerii, dacă voiau să-și schimbe look-ul! Practic, li s-a interzis femeilor să se tundă fără acordul prealabil al soțului. De asemenea, concurenții vor afla pe pielea lor și că un leu chiar face diferența!

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din joc. 

Pe bune?! – o demență de concurs.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies