CONCURS Pe bune?! Răspunde corect la întrebările din emisiune și ia-ne premiile!

CONCURS Pe bune?! Răspunde corect la întrebările din emisiune și ia-ne premiile!
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 04 Octombrie 2021
Data actualizare: 04 Octombrie 2021
În acest sezon, Pe bune?! te provoacă să fii un spectator activ. Urmărește emisiunea la PRO TV, intră pe site și răspunde corect la întrebările pe care le primesc invitații emisiunii! Fii inspirat și poți câștiga premii săptămânale și marele premiu: o dronă nou-nouță.

Fiecare seară de miercuri poate fi câștigătoare pentru cei mai inspirați telespectatori. Urmărește emisiunea Pe bune?! la PRO TV, începând cu ora 22:30, și răspunde corect la întrebările pe care le primesc invitații! 

Intră LIVE în concurs pe pagina de concurs pebune.protv.ro, în timpul emisiunii, și alege răspunsurile pe care le consideri potrivite! Nu uita! Ai la dispoziție același timp pe care-l au invitații lui Andi Moisescu, deci fii rapid!

Ce poți câștiga

Răspunsurile corecte îți pot aduce premii săptămânale: tricouri personalizate Vlad Cazino și baterii externe pentru smartphone de 10.000 mAh.

Dar asta nu e tot! Fii pe fază și prinde provocarea serii (înainte de prima pauză publicitară)! E „Speciala lui Vlad”, întrebarea specială care îți poate aduce marele premiu: o dronă DJI Mavic Air 2S, în valoare de 5.462,67 lei.

Te-am convins? Atunci succes și alegeri inspirate!

Consultă Regulamentul concursului!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies