Irina Rimes și Damian Drăghici vin luni la Pe bune?!

Irina Rimes și Damian Drăghici vin luni la Pe bune?!
Citeste mai mult despre: Irina Rimes, Damian Draghici, Pe bune?!,
Autor: Redactia
Data publicarii: 05 Aprilie 2019
Data actualizare: 05 Aprilie 2019
Luni, de la 22:30, Irina Rimes și Damian Drăghici vin la o seară cu cântec marca Pe bune?!.

Chiar dacă au cutreierat toată lumea și au văzut multe, cei doi artiști abia acum vor afla ce este acela punctul Nemo. Cosmin Natanticu o va avea alături de el pe Irina, iar Costi Diță va face echipă cu Damian Drăghici. Ei, ghidați de Andi Moisescu, vor face tot posibilul să dea răspunsurile corecte pentru întrebările de pe panou și să obțină premiul ediției pentru susținătorii lor.

În cea de-a patra ediție din noul sezon al quiz show-ului, invitații și cei doi căpitani de echipă vor avea de ales dintre domenii precum Miau și iar miau, Rock, Japanorama și Campanii și vor afla, împreună cu telespectatorii, unde duce privarea de somn, ce trebuia să-i ofere bărbatul viitoarei sale soții în anii ’60 în Italia sau ce face o organizație din Japonia pentru a rezolva problema natalității.

Quiz show-ul Pe bune?! trece dincolo de TV și ajunge mai aproape de telespectatori prin intermediul online-ului! Ia-te la întrebări cu invitații din platou! Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE și câștigi pe bune premii săptămânale și invitații la UNTOLD! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies