O nouă ediție Pe bune?! le va pune față în față pe Mirela Oprișor și Ecaterina Ladin. "Nu mai înțeleg nimic"

O nouă ediție Pe bune?! le va pune față în față pe Mirela Oprișor și Ecaterina Ladin. Nu mai înțeleg nimic
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 24 Noiembrie 2021
Data actualizare: 24 Noiembrie 2021
Când aduci în același platou oameni care fac comedie, nu este loc de lucruri serioase! Umorul va fi garantat diseară, de la 22:30, la Pe bune?!. Mihai Bobonete și Costi Diță le vor avea alături pe colegele din Las Fierbinți: Mirela Oprișor și Ecaterina Ladin. Andi Moisescu a pregătit cele mai trăsnite întrebări și e gata să modereze o competiție cu multe râsete și întrebări nebune.

Mihai Bobonete va avea un aliat de nădejde. Încă de la prima întrebare, Mirela Oprișor îi va spune căpitanului: „Pe asta o știu”. „Dacă e asta, e rupere, nu mai înțeleg nimic – vreau acasă!”, va spune Bobo. În cealaltă echipă, Costi Diță o va avea alături pe Ecaterina Ladin. „Hai să dăm cu fața de asfalt”, o va încuraja căpitanul pe coechipiera lui. „Eu n-am avut problema asta niciodată că am fost tot timpul superbă... nu pot să vă ajut”, le va spune Mirela adversarilor ei.

Echipele vor avea de ales de pe panou domenii precum: „După dealuri”, „Marți, după Crăciun”, „Piele și oz”, „După ani și ani”, „Viezure, Barză, Brânză”. Cine va nimeri cele mai trăsnite răspunsuri, va reuși să strângă bani pentru susținători pe care să-i parieze la întrebarea finală și să câștige quiz show-ul.

Ce se află pe steagul statului Mozambic, ce i-a vândut Salvador Dali lui Yoko Ono Bobo, dar și care este lucrul mai puțin cunoscut despre șah aflăm în seara aceasta, de la 22:30, într-o nouă ediție Pe bune?!.

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din joc. 

Ediția poate fi vizionată, în avans, pe platforma VOYO.ro

Pe bune?! – o demență de concurs.

Vezi și: Cristi Mitrea vs Doinița Oancea // Pe Bune?! - S7E10
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies