„Nu mai vorbesc cu nimeni de aici”. Doinița Oancea și Cristi Mitrea, luptă cu scântei în ringul Pe bune?!

Nu mai vorbesc cu nimeni de aici . Doinița Oancea și Cristi Mitrea, luptă cu scântei în ringul Pe bune?!
Citeste mai mult despre: Pe bune?!, Cristi Mitrea, Doinita Oancea,
Data publicarii: 17 Noiembrie 2021
Data actualizare: 17 Noiembrie 2021
Așa cum spun specialiștii, e bine să nu treacă o zi fără să râdem! În seara aceasta, de la 22:30, umorul este asigurat în platoul Pe bune?!. 

Andi Moisescu a pregătit cele mai trăsnite întrebări pentru quiz show și este gata să-i pună în dificultate pe jucători. „Cum ar fi oamenii fără dragoste?.. Rari!” – va spune gazda emisiunii.

Echipele sunt clare, iar Doinița Oancea va juca alături de Mihai Bobonete, iar cei doi vor întâmpina dificultăți încă de la început. „Stai puțin! Eu vreau să fac reclamație. E prea simplă asta, e la mintea cocoșului”, va spune căpitanul. Supărat că susținătorii nu au avut încredere în instinctul lui, Bobo le va spune: „Îmi pare rău, îl aveți pe Hagi în echipă și vreți să bateți voi penalti?!”.

În cealaltă parte, Costi Diță se va baza pe Cristi Mitrea și vor încerca să răspundă cât mai corect la întrebările ascunse sub domeniile alese de ei. „Pai dacă stai și te uiți la mine, ai cedat sub presiune! Nu mai vreau, Andi! Nu mai vorbesc cu nimeni de aici!”, va spune căpitanul acestei echipe.

Pe panou, se vor afla domenii precum „Inimă de tiran”, „Mare-i grădina”, „Forță majoră”, „Cuvinte grele”, „Supermeni” și vom afla, împreună, care este tradiția din China cu peste un mileniu de istorie și cum se trezea dimineața marele artist și inventator renascentist Leonardo da Vinci.

Nu ratați în seara aceasta, de la 22:30, o nouă ediție a quiz show-ului Pe bune?!. Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

Pe bune?! – o demență de concurs.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies