FINALA Românii au talent: Radu Palaniță

Data publicarii: 29 Mai 2020
Data actualizare: 29 Mai 2020
În cel de-al zecelea sezon ”Românii au talent”, mecanicul auto Radu Palaniță l-a impresionat pe juratul Florin Călinescu în așa măsură încât a obținut de la acesta un Golden Buzz. În MAREA FINALĂ, Radu a interpretat lui Frank Sinatra, MY WAY.

Într-un interviu pentru PRO TV, Radu ne-a dezvălui câteva secrete de-ale sale, dar și ce ar face cu banii dacă ar câștiga: 

"Dacă aș câștiga marele premiu, ce aș face cu banii? Această întrebare își are cu siguranță răspunsul: îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt OM". 

Radu este din București, lucrează ca mecanic auto, dar spune că pasiunea sa este muzica. ”Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”. 

Radu a participat și la Vocea României și spune că, deși nu a trecut mai departe, experiența de acolo și sfaturile juraților l-au motivat să meargă mai departe. 

Dacă ți-a plăcut de Radu poți să-i acorzi votul tău AICI 


VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies